Întotdeauna devotat.

Examene microscopice

Examene microscopice

Examenul microscopic la ORTOVET se bazează pe performanţa microscopului – dotat cu accesorii pentru examen în câmp întunecat (DFM) sau în lumină polarizată, dar şi pe profesionalismul operatorilor – instruiţi în România şi Franţa.
Detalii…

Anestezie inhalatorie

chirurgie21

Anestezia cu isofluran sau sevofluran reduce riscul chirugical permiţând intervenţii chirurgicale la pacienţii bătrâni, cu insuficienţă cardiacă, hepatică, renală şi la cei cu leziuni severe pe organe vitale.
Detalii…

Cancer: diagnostic şi tratament

Cancer - diagnoza si tratament

Diagnosticul cancerului nu este uşor, necesitând examinări complexe. Terapia este întotdeauna urgentă.
Detalii…

Un serviciu medical
logoOrtovetExcelsior

Chirurgie ortopedică

Chirurgie ortopedica 1
Chirurgie ortopedica 2

La ORTOVET realizăm remedierea fracturilor cu fixatori metalici interni sau externi, cu bandaje rigide, din fibre de sticlă, laminectomii şi hemilaminectomii pentru decompresie medulară în tratamentul leziunilor de coloană vertebrală.
Detalii...

Un serviciu medical
logoOrtovetExcelsior

Examen cardiologic

Examen cardiologic

Electrocardiograma, evaluarea tensiunii arteriale, a sunetelor cardiace şi respiratorii, evaluarea regimului de viaţă, a factorilor de mediu, ecocardiograma şi alte examene serologice şi radiologice.
Detalii…

Un serviciu medical
logoOrtovetExcelsior

Radiologie digitală

Radiologie digitala 1
Radiologie digitala 2

Avantajele radiografiei digitale cu captură directă (DR) la ORTOVET:
  • rezoluţie şi contrast excepţionale
  • rapiditate în obţinerea formei finale a radiografiei
  • expunere la radiaţii mult redusă.

Detalii...

Ecografie Doppler

Ecografie Doppler

Calitatea examenului ecografic este asigurată de calificarea şi experienţa medicului şi de performanţa echipamentului. Ecograful Esaote MyLab 30 Gold, pe care lucrăm la ORTOVET, continuă să fie cel mai apreciat din clasa sa. Buletinul de examinare este însoţit de fotografii sau filme, în format electronic, cu dimensionări şi adnotări relevante.

Un serviciu medical
logoOrtovetExcelsior

Stomatologie veterinară

stomato 1s

Bolile dentare sunt printre cele mai intalnite afectiuni cu care se confrunta medicul veterinar in practica de zi cu zi. Multe dintre ele produc discomfort si unele chiar si dureri animalelor de companie. La clinica veterinara ORTOVET punem pe primul loc bunastarea pacientilor nostri. De aceea, oferim o gama larga de servicii de stomatologie.

Detalii... 

Un serviciu medical
logoOrtovetExcelsior

Despre ORTOVET

poza siteŞi oamenii sunt membri ai regnului animalia. Dar unii consideră că, în afară de oameni, celelalte animale sunt simple obiecte aflate la dispoziţia noastră pentru a fi, după voie, transformate în hrană, îmbrăcăminte sau alte produse, ori folosite în satisfacerea unor nevoi umane de divertisment, securitate sau confort psihologic. Pentru mulţi dintre noi, animalele ar merita consideraţie numai în măsura în care sunt utile oamenilor; inteligenţa, afecţiunea, dar, mai ales, suferinţa animalelor ar putea fi ignorate în continuare, deşi azi ştim că acestea există şi niciun specialist serios nu le mai contestă.

ORTOVET a fost creat pentru a-i sprijini pe cei care doresc să ajute dezinteresat animalele, considerându-le fiinţe demne de respect şi compasiune. La ORTOVET acționăm numai în favoarea animalelor.

ORTOVET pune în practică principiile AVAR - Association of Veterinarians for Animal Rights (Asociaţia Veterinarilor pentru Drepturile Animalelor). AVAR, devenită acum HSVMA (Humane Society Veterinary Medical Association) îşi propune să echilibreze interesele oamenilor cu interesele specifice ale animalelor ne-umane.

Descoperiți Cronicile ORTOVET Excelsior. Scrise, fotografiate și filmate zi de zi...

hiero1