Tarife Generale

Primum non nocere!

 

Pentru binele pacienților vă rugăm să aveți în vedere că tratamentul chirurgical presupune parcurgerea următoarelor etape:

1. Consultație →  2. Analize și alte investigații medicale → 3. Intervenția chirurgicală

Tarifele pentru consultație generală le găsiți mai jos (Tarife generale ORTOVET) și variază între 20 și 35 lei.

De la 1 martie 2014, procedurile chirurgicale la ORTOVET vor fi precedate de analize, dupa cum urmeaza (seturi minime, posibil a fi extinse daca medicul apreciaza drept indicat):

-pisici, indiferent de varsta: hemoleucograma, biochimie serica profil de baza, timp de sangerare. Pret: 130 lei
-caini cu varsta sub 8 luni: hemoleucograma, biochimie serica profil de baza, timp de sangerare. Pret: 130 lei
-caini cu varsta peste 8 luni: hemoleucograma, biochimie serica profil de baza, timp de sangerare, test rapid pe lama microfilarioza. Pret: 160 lei.

Insotitorii pacientilor pot refuza analizele daca isi asuma in scris riscurile implicate. Cu toate acestea, pe baza starii clinice, a anamnezei, a tuturor informatiilor la care are acces, medicul ORTOVET poate aprecia ca riscul efectuarii chirurgiei fara analizele recomandate este inacceptabil si poate declina realizarea interventiei pana la obtinerea informatiilor medicale solicitate.

 Un preț minim orientativ, pentru intervenția chirurgicală de sterilizare pentru cîne sau pisică, inclusiv anestezia, găsiți aici, dar vă recomandăm să consultați devizele detaliate de referință, prezentate mai jos.

 

Tarife petru înregistrări în RECS: Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân:

Detalii aici

 

Tarife generale ORTOVET

Devize de referință pentru principalele intervenții chirurgicale