Întotdeauna devotat.

%AM, %23 %254 %2012 %08:%Apr

Reducere de tarif pentru bolnavii/suspectii de cancer, extinsa

Written by
Rate this item
(0 votes)

Boala canceroasă impune efectuarea frecventă a numeroase investigații, mai ales analize de sânge, pentru a preciza boala, a stabili stadiul bolii, afectarea organelor și a funcțiilor interne, modul în care organismul a raspuns la tratament.

Pentru a facilita un act medical de calitate și pentru a ușura povara celor care ocrotesc animalele, pentru a-i incuraja sa adauge fiecare zi posibila de viata fara suferinta animalelor ocrotite, cu incepere de la 20 aprilie 2012 se reduce cu 50% tariful pentru setul de analize de sânge extins pentru pacienții suspectați sau diagnosticați cu boli tumorale.

Setul de analize cuprinde:

  1. Biochimie serică - profil extins, 18 parametri

    fosftaza alcalină (FA, ALP), alanin amino-transferaza (ALT/GPT), aspart amino-transferaza (AST/GOT), γ-glutamil-transferaza (GGT), glucoză, creatinină, uree, proteină totală, albumine, lactat-dehidrogenază, creatin-kinază, bilirubină directă, calciu, fosfor, α-amilaza, colesterol

    Parametri derivați: globuline, raport albumine/globuline

  2. Hemoleucograma 5 DIFF

Față de tariful curent pentru aceste analize, de 80 + 50 = 130 lei, noul tarif, redus pentru bolnavii de cancer, va fi de 65 lei. Mai multe detalii privind analizele la ORTOVET, AICI

Actualizare

Incepand cu 1 februarie 2013, reducerea de 50% la tariful analizelor pentru analizele de sange executate la ORTOVET se extinde la radiografiile digitale executate la ORTOVET pentru pacientii bolnavi sau suspectati de cancer. Asadar pacientii bolnavi sau suspectati de cancer beneficiaza, de acum, de radiografii la ORTOVET la jumatate din pretul de lista, respectiv 50 lei prima expunere si 25 lei urmatoarele din aceeasi sesiune (fata de tariful standard: 100 lei prima expunere si 50 lei urmatoarele).

Rezultatele analizelor efectuate la ORTOVET sunt arhivate in format electronic. De la 1 aprilie 2011, clientii pot opta pentru acces la arhiva personala de rezultate ale analizelor on-line, non-stop, pe baza de parolă.

 

Read 3781 times Last modified on %PM, %10 %737 %2013 %18:%Feb
dr. Liviu Gaita

medic veterinar

doctor în medicină veterinară, teza „Aplicații ale analizei fractale în examenul anatomopatologic al proceselor tumorale”

membru fondator HSVMA Humane Society Veterinary Medical Association
membru AMVAC, PeTA

inginer aeronave

Domenii aprofundate:

-oncologie clinică veterinară

-cardiologie clinică veterinară

-inteligența artificială, rețele neuronale artificiale, inteligența de roi, etica practică / AI, deep learning. swarm intelligence, practical ethics; http://www.lapunkt.ro/author/liviugaita/ 

 

Descoperiți Cronicile ORTOVET Excelsior. Scrise, fotografiate și filmate zi de zi...

hiero1