Întotdeauna devotat.

%AM, %26 %444 %2012 %11:%Feb

Moata

Written by

catea, plaga muscata infectata

%AM, %26 %437 %2012 %11:%Feb

Coco

Written by

Caine, invaginatie cu prolaps rectal

%AM, %26 %429 %2012 %11:%Feb

Zuzuca

Written by

Dermatomicoza, demodecie, luxatie coxofemurala bilaterala

%AM, %26 %426 %2012 %11:%Feb

Ducu

Written by

caine, plaga profunda in craniu, prin lovitura cu toporul

Kuba a fost prezentat la ORTOVET cu paraplegie, iar radiografia a evidentiat o fractura de corp vertebral lombar (L5) cu deplasare mare. Examenul clinic  a sugerat ca exista, totusi, o sansa de recuperare.

%PM, %25 %854 %2012 %21:%Feb

Ella

Written by

Ella a fost prezentata la ORTOVET cu paraplegie (paralizia membrelor posterioare). Radiografia nu a fost edificatoare asupra leziunilor medulare. Tratamentul cu antiinflamatoare steroidiene nu a ameliorat semnificativ starea.

Tumoră Sticker (tumora veneriana transmisibila, din clasa sarcoamelor)
Tratamentul, evolutia si deznodământul fericit pot fi urmărite,incepând de la starea după o saptamana, prin faze intermediare, pana la adoptie, pe pagina Facebook Max, the dog.

%PM, %25 %836 %2012 %21:%Feb

Timo

Written by


Timo a fost prezentat la ORTOVET cu paraplegie (paralizia membrelor din spate), care s-a dovedit rebela la tratamentul cu medicamente anti-inflamatoare si analgezice, administrate atât pe cale orala cât si local (infiltratii).

%PM, %22 %670 %2012 %17:%Feb

Examinarea cardiologica

Written by

Cu ce facem examinarea cardiologica?

Anii de experienta ne-au aratat la ORTOVET ca afectiunile cardiologice sunt frecvente la caini (dar si la pisici) iar diagnosticul corect este esential pentru a reduce riscul de complicatii sau chiar incidente medicale grave. Ca urmare, folosim echipamente dintre cele mai performante pentru a identifica afectiunile cardiovasculare.

Rate this item
(8 votes)

Sindromul de ulna scurta (short ulna syndrome) este, statistic, cea mai des intalnita deformare a scheletului constatata la cainii tineri. Cauzele sunt (in ordinea frecventei) deficiente nutritionale, traumatisme, solicitari intrauterine, la nastere sau imediat dupa nastere, uneori chiar fixatori interni folositi in ortopedie. Oricare dintre acestea pot bloca prematur placile de crestere ale ulnei (cel mai frecvent placa distala).

Page 5 of 5

Descoperiți Cronicile ORTOVET Excelsior. Scrise, fotografiate și filmate zi de zi...

hiero1